22 March 2010

Kanta-kanta Sentuh Yang Pelik Dan Aneh

Sesuai untuk peminat bola sejati. Tidur bola, makan bola, mandi bola, mata bola.


Mata kucing. Sesuai bagi pencinta kucing.


Mata merah. Sesuai untuk sesiapa yang tak nak diganggu, boleh sebarkan yang korang sedang sakit mata tahap kronik.












Yang ni mungkin sesuai untuk Halloween Party.

10 comments:

  1. uiks..harga tu dlm dollar ke? mahal tu..

    ReplyDelete
  2. wah~ kalau tengok bola pakai contact lens bola tuh cun wooo..hakhakhak

    ReplyDelete
  3. Lawa la.. Nak jugak... Hehehe.. sepasang cecah harga spek kut..

    (Spek pun tak pernah buat, nak beli contact lak)

    ReplyDelete
  4. luz : beli la , kihkih
    neo :a'ah harga dlm dolar.
    rossoneri : hahah,betol tuu
    hanis : huhu

    ReplyDelete
  5. haishh .
    yg gamba pnyapu xde ke ?
    bru nk tmpah .

    ReplyDelete
  6. mmg dasat lah contact lens mcm tu..adeii

    ReplyDelete
  7. oi..kat msia pn ader jer contact lens cam tu
    ps:?//xgna...hehehe

    ReplyDelete
  8. kt sungei wang pon ade.Rm 85 sepasang..
    ps://nk beli ker???

    ReplyDelete
  9. kpd ehem... dan yg bergunaApril 2, 2010 at 3:08 AM

    anda nak kene cepuk kew?

    ReplyDelete

Pages