01 May 2010

Blogger.com Tahun 1999

Blog atau juga dikenali sebagai web log ini ialah sebuah laman web yang popular pada zaman sekarang. Sapa yang tak pernah baca blog? Mungkin ada tapi tak ramai. Pengguna biasanya mengguna kan blog untuk menulis diari peribadi gitu. Ada juga pengguna menggunakan blog untuk menulis berita semasa, gossip-gossip terkini, info-info gitu.

Jom tengok sikit macam mana rupa Blogger.com yang dulu-dulu.

                                                           Blogger.com tahun 1999


Blogger.com Tahun 2000. Dah maju sikit


2005.


Brad Fitzpatrick, antara pengguna blog terawal.

*Pada yang rabun atau rabun2 ayam sila klik pada gambar untuk tumbesaran.

6 comments:

  1. lama gak kan blogger ni dh ada...huhu


    slm kenal dari nabilah.. :)

    ReplyDelete
  2. hurmm.. yg pasti still biru.. ehehehhe
    saya kenal blogger pon baru jer.. ujung2 tahun 2009. ;)

    ReplyDelete
  3. kire genius gak sape yang buat blogger ni..

    ReplyDelete
  4. tu la...dulu mana nak into sangat bab blog ni kan...tapi dah lame dgr pasal blogger ni...

    ReplyDelete
  5. er,mmm...meninjau dari skop yang lebih realistik dan ideologi yang lebih meterialistik,dengan blogger kita akan mampu membina generasi yang mampu membuat anjakan paradigma untuk melahirkan sesuatu metafora yang jauh lebih mantap dari zaman langit terbuka ini.

    [DR.Ramlee]

    ReplyDelete
  6. Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

    Thanks!
    Hailey

    ReplyDelete

Pages